Teamontwikkeling

Teamontwikkeling2023-11-06T11:17:55+01:00
Wat is jouw vraagstuk?
  • Het loopt niet lekker in een team en er is al van alles geprobeerd. Hoe kan je nu écht zorgen dat er beter wordt samengewerkt?
  • Het team mist een duidelijke koers en de mensen zitten niet op een lijn. Hoe bouwen we een gezamenlijke en gedragen missie en visie?
  • Er zijn veel wisselingen in het team geweest. Vertrouwen ontbreekt en mensen werken allemaal op hun eigen eilandje. Hoe maak ik er weer een team van?
  • De sfeer in het team is misschien wel te goed. We spreken elkaar niet aan als er fouten gemaakt worden. Hoe zorg ik dat mensen elkaar weer feedback gaan geven?

Iedere vraag voor teamontwikkeling is anders. Je gaat met elkaar een proces in en je weet vooraf niet wat er allemaal op tafel komt. De dynamiek en de interactie in het team maken we zichtbaar in het hier en nu. We werken met wat zich aandient en spelen altijd in op de actualiteit. Teamontwikkeling benaderen we vanuit verschillende perspectieven, afhankelijk van wat er speelt. We gebruiken bij teamontwikkeling verschillende methodieken, zoals systemisch werk, talentontwikkeling met TMA, Lencioni, Insights en deep democracy.

Meer weten?

Wat we doen

Deep Democracy

Deep Democracy is een innovatieve en zeer krachtige methode om met groepen te werken en naar organisaties te kijken.

Lencioni

Het feit dat je capabele mensen bij elkaar hebt, betekent niet dat je een succesvol team bent. De theorie van Lencioni geeft mooi inzicht ...

Transactionele analyse

Verandering is ongeveer de enige constante bij veel organisaties. Vaak zijn de gedragspatronen van mensen de moeilijkste factor in het gehele proces.

Ga naar de bovenkant