Martijn Cremers

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Associate

Ik, Martijn, ben een zeer ervaren managementtrainer/coach en psychodynamisch therapeut. Focus heeft en ligt nog steeds op persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling, (beginnend) leidinggeven en communicatietrainingen. De trainingen die ik verzorg kenmerken zich door drie zaken; persoonlijke ontwikkeling, concrete resultaten en gaan over het hier-en-nu.

 

Ooit toen ik bezig was met het maken van mijn studie-keuze, wist ik niet welke kant ik wilde opgaan, het enige dat ik wel wist was “iets met mensen, geen psychologie”! En hoewel ik ondertussen zeer zeker deskundige ben geworden in de psyche van de mens, herken ik nog steeds de uitspraak van mezelf. Ik wil aan de slag met mensen, hen verder helpen en niet zozeer de wetenschap/ onderzoek, waar ik mijn ogen een studie psychologie voor opleidt.

 

Deze zoektocht heeft er in ieder geval toe geleid dat ik gekozen heb voor de studie personeelwetenschappen, later aangevuld met organisatiewetenschappen, omdat ik niet mijn interesse in het individu heb, maar ook de context waarin iemand zich beweegt.

 

Het is dus mijn passie om individuen (senior professionals/mensen) en groepen verder te helpen vanuit een holistisch mensbeeld. In alle keuzes die ik heb gemaakt (opleiding – werk – relatie) draait het om het individu in relatie tot zijn omgeving. Hoe kan ik mensen helpen om beter in hun omgeving te functioneren? Het gaat voor mij om energie, passie, de twinkeling in iemands ogen. Keuzes maken, patronen doorbreken en drempels overgaan. Dit verklaart ook mijn laatste ontwikkeling tot relatie-therapeut.

 

Mijn fascinatie zit op het snijvlak tussen individuele ontwikkeling en de context waarin iemand zich bevindt. Deze context bestaat uit allerlei zaken, maar wordt vooral beïnvloed door de anderen die daar zijn. Mijn manier van werken kenmerkt zich door leren nemen van de eigen verantwoordelijkheid. Voor mij is elke deelnemer een volwassen persoon die in staat is om een eigen leven te leiden en hierbij tijdelijk een steuntje in de rug voor kan gebruiken. Ik ben niet degene die het probleem overneemt of oplost, maar (samen met de groep) faciliteert om hier zelf de nodige stappen in te zetten.

 

Ik ben samen met mijn vrouw Dominique de gelukkige ouders van twee lieve kinderen Benthe en Rueben. Naast uiteraard de gezinsdingetjes, mag ik heel graag klussen zowel in huis als in de tuin, in de prachtige kluswoning in Deventer.

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl