Mini-congres wendbare overheid – veel mooie en praktische lessen

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Mini-congres wendbare overheid – veel mooie en praktische lessen

Actief op het gebied van de wendbare overheid? Bezig met thema’s als opgavegericht werken, gebiedsgericht werken, programmatisch werken of een andere verhouding tussen overheid en samenleving? Het succesvolle mini-congres dat KSG Trainers & Consultants op 29 november hierover organiseerde heeft het denken een flinke impuls gegeven.

KSG denkt samen met een flink aantal partners (o.a. AT Osborne, Rijkswaterstaat, J&V, VWS, UvA, TNO en EZK)  na over een rigoureus andere manier van overheidssturing. En zoals je van KSG gewend bent, over een antwoord op wat dat in de dagelijkse praktijk betekent.

Binnen afzienbare termijn zullen we hier op deze website over publiceren. Zaken die zeker terug gaan komen: politiek en markt zijn nu de belangrijkste krachten die de samenleving vorm geven. Op lokaal niveau lukt het om deze krachten niet alleen competitief te laten zijn. Wat kunnen we hiervan leren in Den Haag? En: eerst de materie, dan de governance. Terug naar de zorginstelling die er al is, het gebouw dat er al staat en de sluis die er al ligt. Welke waarde vertegenwoordigen die en hoe kun je als overheid die waarde aanvullend aan elkaar laten zijn?

Verder ondersteunt KSG Trainers & Consultants een groot aantal ministeries, gemeenten en provincies bij het concreet inrichten van opgavegericht werken. Een van de belangrijkste vragen waar wij samen met onze opdrachtgevers antwoord op geven is, ‘Wat betekent opgavegericht werken voor onze leiders en hun manier van leidinggeven?’.

Meer weten over het denken over OGW, of leiderschap binnen OGW? Neem contact op met Chiel Zwarts of Sander Dikker Hupkes.

Inschrijven? Neem contact op.

Nico Dondergoor

Trainer en Consultant

Tel: +31 (030) 6040100
Mail: info@ksgtrainersconsultants.nl