Sofie Kemps

Ik ben altijd op zoek naar avontuur en de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren. Voor mij is leren de essentie van het leven; van zowel de mooie als de minder mooie dingen. Ik vind leren prikkelend, uitdagend en bekrachtigend. Dat is ook hoe ik mijn rol als trainer zie: deelnemers meenemen op een avontuurlijke reis en hen op een stimulerende, maar veilige manier begeleiden om zichzelf te ontwikkelen tot een mooiere en meer bewuste versie van zichzelf.

Mijn naam is Sofie en ben er trots op dat ik sinds september 2023 deel uitmaak van het KSG-trainers team. Met een achtergrond in Arbeids- en Organisatiepsychologie en 12 jaar ervaring in zowel HR- als consultancyfuncties, met de nadruk op cultuur en gedrag, heb ik een breed scala aan (trainings-)ervaringen opgedaan waarmee ik de verschillende behoeften van onze klanten goed kan begrijpen. En zo help hun ambities echt te maken.

Een training echt maken betekent voor mij ook dat deelnemers groei ervaren op verschillende niveaus: in het hoofd, in het lijf en in het hart. Opgedane inzichten en praktische tools uit mijn opleidingen tot yoga docent en bewustzijnscoach komen hier goed van pas, net zoals een dagelijkse portie beweging!

Actief en buiten zijn vind ik heerlijk, of het nu hiken, snowboarden of fietsen is, een frisse neus doet altijd wonderen. Mijn neus in een wijnglas of boven een lekker bord eten overigens ook, net als dansen op een festival en knuffelen met mijn vriend en zoontje van een… Er is niets beter dan die schattige, mollige handjes in mijn nek.