Pim van Os

Wanneer een professional een Homo Ludens (spelende mens) kan zijn, kan er in teams of organisaties écht voorwaartse energie ontstaan. Als trainer breng ik creativiteit, energie en scherpte. Daarmee help ik professional en organisaties in beweging te brengen.

Ik breng mijn ervaring in sociaal werk en theater mee naar mijn werk als trainer. In het sociaal werk heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van groepen en het voeren van gesprekken. Als trainingsacteur wakkerde ik mijn enthousiasme voor het trainingsvak aan. In mijn werk in de basis-GGZ ontdekte ik dat mijn creatieve-, analytische- en sociaalvaardige kant elkaar vonden in het trainen van behandelaren en andere professionals. Ik vind het gaaf om een professional of organisatie een fris perspectief of nieuwe impuls mee te geven.

Net als mijn collega’s bij KSG werk ik graag vanuit het ervarend leren; eerst maar eens doen en leren van een scherpe reflectie! Dit doe ik vanuit twee kernwaarden: creativiteit en authenticiteit.

Creativiteit gaat voor mij, naast het inzetten van met theaterachtergrond, ook over werken vanuit een open houding en problemen of vraagstukken met een creatieve blik benaderen en deelnemers uit te dagen.

Authenticiteit staat voor mij voor eerlijkheid, oprechtheid en echte verbinding in contact met anderen.

Bij de klant ga ik graag de uitdaging aan om creativiteit en leergierigheid in mens en organisatie aan te spreken om tot oplossingen, innovatie en uiteindelijk concrete resultaten te komen.

Naast mijn werk ben ik graag bezig met theater maken, boulderen en basketbal. Ik krijg energie van livemuziek, houd van uitdagende bergbeklimmingen, geniet van levendige terrasjes en fine dining!