Lisanne Kerkhof

Ik geloof dat ieder individu zelf de belangrijkste sleutel tot verandering is. Soms is het even nodig om een spiegel voorgehouden te krijgen en geïnspireerd te raken om zo weer het beste uit jezelf te kunnen halen.

Dit inzicht fascineert en drijft me al zolang ik werk, zowel in mijn eerdere rollen als trainer/coach en HR & Change consultant als in mijn huidige rol als trainer/consultant bij KSG.

Met een energieke en warme aanpak inspireer en begeleid ik anderen in het zetten van nieuwe stappen in hun ontwikkeling. Mijn uitgangspunt als trainer is aandacht voor de persoon en/of groep en het creëren van een open sfeer, waardoor ruimte ontstaat voor reflectie en feedback. Mijn hart maakt een sprongetje als een deelnemer na mijn training met nieuwe inzichten, tools en zelfvertrouwen terug de organisatie in gaat.

Het gave aan werken bij KSG is dat ik hier als trainer echt het ambacht mag uitoefenen en dat wij het écht maken in onze interventies. Dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons en dit doorleven wij ook met elkaar. Het liefst help ik organisaties met thema’s die gaan over (persoonlijk)leiderschap, teamontwikkeling en professionele vaardigheden.

Naast werken voor KSG, ben ik trotse moeder van mijn dochtertje. In mijn vrije tijd ben ik het liefst buiten te vinden en in beweging. Ik maak graag mooie wandelingen in Nederland of mooie hikes in de bergen in het buitenland. Maar ook op de padelbaan of op mijn yogamat ben ik regelmatig te vinden. Daarnaast maak je mij erg blij met quality time met familie en vrienden. Samen lekker eten en drinken, een goed gesprek en lekkere muziek op de achtergrond zijn voor mij de perfecte ingrediënten voor een gezellige avond.