Linda Alberts

Toen ik mijn loopbaan in 2004 startte bij de Baak, had ik nooit kunnen vermoeden dat ik nu, 14 jaar later, nog steeds mijn werkgeluk vind in de trainingswereld. Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik mijn sporen heb verdiend als officemanager. Toch zien mijn werkdagen er nooit hetzelfde uit en dat vind ik heerlijk. Want ja: zaken voor elkaar krijgen, met het belang van de (interne) klant als belangrijkste uitgangspunt, daar krijg ik energie van!

Samen met mijn collega’s van de backoffice ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons bureau. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de commerciële kant van ons bureau, onder andere het redigeren van offertes en coördineren van aanbestedingen, maar ook het verbeteren van werkprocessen en de marketing. Mijn kritische, maar toch ook positieve, instelling komt hierbij goed van pas.

Het werken bij KSG voelt als thuiskomen; ik kan volledig mijzelf zijn en we werken met alle collega’s keihard om écht iets te bereiken, het verschil te maken. Maar toch ook met het principe: “Work hard, play hard”.

Een waardevolle bijdrage leveren aan de organisatie KSG en daarmee (in)direct ook aan de ontwikkeling van honderden organisaties en individuele deelnemers per jaar, dat maakt mijn werk zo fantastisch.