Henk Groenestein

Ik vind het heerlijk om te werken bij KSG en hiermee indirect mee te helpen aan het bouwen van een betere wereld waarin individu en organisatie centraal staan!

Binnen KSG ben ik verantwoordelijk voor Finance & Control. Ik ben een echte financiële duizendpoot met bijna 20 jaar ervaring bij kleine- en middelgrote bedrijven. Naast dat ik operationeel verantwoordelijk ben voor de administratie, ben ik sparringpartner voor alle KSG-collega’s op financieel vlak. Ik ondersteun de accountmanagers met stuurinformatie voor hun klanten. Op strategisch niveau verzorg ik rapportages aan het MT en de directie om plannen te maken voor de lange termijn. Bij alles wat ik doe houd ik oog voor het verbeteren van de processen, een optimale workflow en het ontzorgen van mijn collega’s en waar mogelijk de klant.

Ik ben een gezinsman en geniet van ieder moment dat we samen zijn. Graag ga ik met mijn vrouw bij het sporten van onze kinderen kijken. Ik kan genieten van het plezier dat onze kinderen hebben bij het sporten en van hun stappen die zij hierin zetten. Ik ben zelf ook best sportief; 2 maal in de week ga ik erop uit om een rondje te hardlopen of thuis aan het sporten te zijn. Naast sporten houd ik er ook van om te ontspannen en de batterij weer op te laden. Ik ben een fanatieke karpervisser. Geregeld ben ik aan de waterkant te vinden om daar van de rust in de natuur en van het vissen te genieten.