Anneke Bruin

Mijn drijfveer in het trainersvak is mensen helpen hun keuzevrijheid te vergroten. Als je in het moment de moed en vrijheid voelt om te doen wat goed is, kun je als professional of als team de meeste impact maken.

Met mijn achtergrond in de Sociale Psychologie heb ik een scherp oog ontwikkeld voor wat een deelnemer doet in het contact met de ander. Door een spiegel voor te houden, krijgen deelnemers de kans hun eigen impact te vergroten. Trainen gaat voor mij ook over (belemmerende) overtuigingen en gedragspatronen spiegelen, die deelnemers alsnog kunnen tegenhouden om het geleerde in de praktijk te brengen. Inzicht in het hoe en je belemmeringen, zorgt dat je meer keuze hebt. In de trainingen wil ik een plek bieden om te onderzoeken, te oefenen en kwetsbaar te kunnen zijn. Ik creëer een veilige omgeving door mij ook kwetsbaar op te stellen en oordeelloos te luisteren.

Na mijn werk, sport ik graag. Het allerliefst ben ik aan het dansen. Ik dans het liefst op Hiphop en kan dan echt even alles achter mij laten. Ook wandel ik vaak door mijn geliefde stad Utrecht en laat me dan leiden door alle leuke winkeltjes die ik tegenkom. Met een beetje geluk heb ik een gesprek met een vreemde, die mij een verrassende vraag stelt of iets vertelt wat ik nog niet weet. Van het onverwachtse krijg ik echt energie.