Jesper Dijkstra

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Trainer en consultant

Mensen mentaal in beweging krijgen, daar ga ik voor. Voor mij is een training geslaagd wanneer mensen kunnen reflecteren op eigen gedrag en ze zijn uitgedaagd om nieuwe vaardigheden en kennis te leren. Hoe impactvoller mijn training, hoe langer het nieuwe gedrag en de geleerde vaardigheden blijven steken om gebruikt te kunnen worden. Dat is impact waar ik elke keer weer mijn best voor doe.

 

Mijn entree in het trainingsvak is niet gebruikelijk na mijn studie Medische Biologie. Toch heb ik geen spijt van mijn achtergrond. Biologie van het menselijk lichaam vind ik namelijk nog steeds razend interessant. De cellen waar ons lichaam uit bestaat zijn complexe ‘organisaties’ waarin elk onderdeel en elk eiwit zijn eigen rol vervult. De mechanismen waarmee dit allemaal samenwerkt, zitten soms zo slim in elkaar! Ondanks mijn interesse in biologie heb ik ervoor gekozen hier niet mijn vak van te maken. Biologie is een vakgebied van modelleren en conceptualisatie en dat komt ook in andere vakgebieden van pas. Tijdens mijn studie en in mijn carrière heb ik alle mogelijkheden aangepakt om presentaties, workshops, teamsessies en trainingen te kunnen geven. Hiervan kreeg ik energie en ik vond het fijn om te doen.  Mijn droom is daarom altijd geweest om als trainer fulltime aan de slag te kunnen. Dat is bij KSG Trainers & Consultants waarheid geworden.

 

Kenmerkend voor mij als trainer is mijn aanstekelijke enthousiasme en positieve energie. Ik ben soepel in de omgang met mensen en kan goed aansluiten bij wat er individueel nodig is om iets te begrijpen. Daarnaast heb ik een breed pakket aan werkervaring in procesmanagement, projectmanagement, ICT-management, Kwaliteitsmanagement, ISO certificering, opleidingsmanagement en trainee coaching. Deze ervaring komt mij goed van pas tijdens trainingen om voorbeelden en casussen uit de praktijk naar voren te halen.

 

De uitdaging voor mij blijft om me binnen het ambacht van trainer verder te ontwikkelen en zelf ook continu mentaal in beweging te zijn. Dan kan ook ik telkens weer reflecteren op mijn eigen gedrag en mezelf uitdagen om nieuwe vaardigheden en kennis te leren.

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl