Zoë van Burkom

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Trainer en consultant

Leren is leuk. Dat geloof ik echt. Ik vind het leuk om zelf iets nieuws te leren, maar ik geniet er vooral van om mensen te enthousiasmeren over onderwerpen waar ik zelf gepassioneerd over ben. Ik vind het mooi om mensen te zien groeien, ze te laten uitblinken in iets dat ze eerder nog niet (over zichzelf) wisten.

 

Een veilige sfeer vind ik tijdens mijn trainingen heel belangrijk. Alleen dan kan je immers rustig met nieuwe dingen experimenteren en ontdekken wat voor jou werkt. Humor, echtheid en verbinding zijn daarin voor mij essentieel. Waar gelachen wordt, wordt geleerd en kan je de spanning die vaak met leren gepaard gaat (want geef toe, leren kan óók best spannend zijn) makkelijker aan. Leren in groepen is nog eens extra mooi, omdat je ook kan leren van het leerproces van anderen. Je hoeft je nou eenmaal niet altijd zelf aan een kachel te branden om te weten dat hij heet is. En leren wordt pas echt leuk als je na een training daadwerkelijk ook iets kán wat je eerder nog niet kon.

 

Ik heb ervaring met een grote diversiteit aan doelgroepen en type trainingen vanwege mijn achtergrond als psycholoog en docent/ trainer in de GGZ en het hoger onderwijs. De rode draad is bij beiden: de persoonlijke ontwikkeling stimuleren en ontdekken hoe iemand zichzelf beter kan leren kennen. Ik leer je kijken naar het positieve en de kracht in jou. Of je doel is om je te bekwamen als professional of omdat je een training volgt om je verder te bekwamen als JIJ, het gaat erom jouw kwaliteiten in te zetten om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

 

Over mijzelf: Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en heb een fijn huis met tuin. Ik geniet van bloemen, planten, boeken, dansen en mijn vrienden. Daarnaast ben ik een echte filmfanaat.

Ik geef als ik kan in de winter ski-les en ben bezig met een lange afstandswandeling door Nederland.

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl