Therese Janssen

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Associate

Mijn werk voelt als mijn jas. Ik geniet van het samenwerken met mensen. Ik onderzoek met de ander, waar het in essentie om gaat. Het is bijzonder om mensen in organisaties, zowel individueel als in teamverband te mogen ondersteunen op de weg naar verdere ontwikkeling.

 

In organisaties, bij teams en/of bij persoonlijke coach-trajecten weten we dat transformatie de nodige onrust met zich meebrengt. Er is lef en durf nodig om veranderingen aan te gaan. De noodzaak om te veranderen dient zich ook in het werkleven regelmatig aan. Het zijn vaak ingewikkelde, maar ook boeiende en leerzame processen. Het bieden van perspectief is waardevol.

 

Ik ben trots dat ik mensen daarin mag begeleiden en kan ondersteunen, ik ben trots op het ambacht wat ik mag uitvoeren. Het ene moment ligt er een vraag om vaardigheden te verdiepen en een ander moment zijn het meer de systemen in een organisatie, die de nodige aandacht vragen. Thema’s als persoonlijk leiderschap, verdeling draaglast/draagkracht en teamontwikkeling spreken mij aan. Mijn visie is dat we een leven lang leren, onszelf prikkelen, leren uitdagen en soms ook confronteren. Met zachte hand, maar wel direct en ondersteunend, bied ik professionele kwaliteit. Mijn humor is een fijne eigenschap. Ik weet dat empathie mijn kracht is.

 

Ik ben van oorsprong opgeleid tot dramatherapeut /cognitief therapeut en maatschappelijk werker. Ik heb een master in coaching in de ZKM (zelfconfrontatiemethode). Ik werk nu ruim 25 jaar als coach/trainer/ adviseur. Ik ben verbonden geweest, ook in vast dienstverband, aan organisaties, waar ik veel ervaring heb opgedaan in het werkveld, als ook in het ontwikkelen van methodieken. Inmiddels heb ik mijn eigen bedrijf en ben ik verbonden als associate bij KSG. Een trainingsbureau waar ik mij thuis voel. De openheid, collegialiteit en deskundigheid passen bij als mens.

 

Ik ben een buitenmens, bewegen en op pad gaan doen mij goed. Yoga geeft mij de nodige rust die ik soms in deze wereld nodig heb. Er is altijd muziek in mijn leven, ik zing in een koor. Paul is mijn partner, we hebben kinderen en inmiddels ook kleinkinderen. Verbonden zijn met familie en vrienden doet mij goed.

 

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl