Sander Spanenburg

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Trainer en consultant

Het aanboren van nog onbenutte potentie is mijn belangrijkste drijfveer. Wanneer die extra potentie tot realisatie komt, dan is dat in mijn ogen de belangrijkste bijdrage aan effectiviteit en zingeving van individu, team en organisatie.

 

Mijn persoonlijke ambitie en voldoening zit in het ervaren dat een concept bij een ander persoon echt is ‘geland’ (dat diegene het snapt EN ook voelt). Als ik in de ogen van de ander zie dat die persoon de ontwikkeling zelf verder door kan zetten, daarin zit voor mij het sterkste besef van toegevoegde waarde.

 

Ik heb bedrijfskunde gestudeerd met een specialisatie in verandermanagement. Na mijn studie heb ik 15 jaar ervaring opgedaan binnen het Human Resources vakgebied bij diverse organisaties. Het grootste gedeelte daarvan op interim- en consultancybasis, waardoor ik in vele diverse ‘keukens’ van organisaties heb kunnen kijken en mogen adviseren. Ik combineer mijn ervaring ‘in het veld’ met de drijfveer om een tastbare verandering teweeg te brengen en om een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mens, team en organisatie.

 

In mijn vrije tijd ben ik zo vaak mogelijk in zee te vinden. Ik woon met mijn vrouw en 3 zoons mede daarom ook aan het Scheveningse strand en ben gek op alles wat met surfen en zwemmen te maken heeft.

 

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl