Sander Dikker Hupkes

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Trainer en consultant

Menselijk gedrag interesseert me mateloos. Ik ben er altijd mee bezig: ik observeer als hobby, analyseer als uitdaging en benoem en verander het vanuit mijn vak. Daarom ben ik op mijn plek bij KSG, waar de trainingszaal, opdrachtgevers en organisaties voor mij eigenlijk snoepwinkels zijn! Als ik een dag met een groep mensen aan de slag ben geweest, hen heb kunnen uitdagen om te groeien en hun dilemma’s aan te gaan, dan kom ik opgeladen thuis.

 

Ik ben ruim 12 jaar werkzaam in de wereld van het openbaar bestuur. Als jurist opgeleid, met een speciale interesse in internationaal recht en internationale betrekkingen, ben ik mijn werkende leven gestart als juridisch adviseur bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Maar ik merkte dat ik mijn passie daar niet volledig kwijt kon; ik wil dagelijks bezig zijn met ontwikkeling van mensen. Daarom heb ik de overstap gemaakt naar de Universiteit Leiden als universitair docent. Mijn vak ontdekte ik daar: het leren en ontwikkelen van professionals. Gedurende 5 jaar heb ik in het hart van het Haagse met veel voldoening ambtenaren opgeleid op thema’s als politiek bestuurlijke gevoeligheid, adviseren in de bestuurlijke context en beleidsontwikkeling en strategie. Een krachtige leerschool, maar sinds ik bij KSG werk ben ik echt waar ik wil zijn; niet alleen vanuit kennis en inzicht mensen helpen ontwikkelen, maar ook aan de slag met hun concrete gedrag, motieven en drijfveren. En dan wordt het echt, en komt er energie én groei!

 

“Ik wil niet alleen vanuit kennis en inzicht mensen helpen ontwikkelen, maar ook aan de slag met hun concrete gedrag, motieven en drijfveren. Dan wordt het echt, en komt er energie én groei”

 

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wielrennen zodat ik m’n hoofd en m’n lijf in balans kan houden. Buiten zijn geeft mij een enorm gevoel van vrijheid, dus dat zoek ik elke dag op. Verder ben ik graag bezig met koken, luister ik bijna alle soorten muziek en vind ik theater prachtig. Zowel het culturele als het dagelijkse politiek theater!

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl