Reinier van der Monde

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Associate

Leren hoeft geen pijn te doen. Ik maak van leren graag een feestje. Er mag gelachen worden. Ik geloof dat als we een leuke dag met elkaar hebben doorgemaakt, de inhoud ook beter blijft hangen. Klanten complimenteren mij om mijn energie en enthousiasme. Ik prijs me gelukkig dat ze mij ook, mede hierom, regelmatig terugvragen. Teveel mensen leiden aan terminale serieusheid, misschien moeten we het leven meer zien als een spel. Ik help heel graag dat spel te spelen.

‘Mensen helpen beter worden in werk. Mijn energie en enthousiasme inzetten om mensen (weer) energiek en enthousiast te krijgen. Ik kan me geen leuker vak voorstellen dan dit’

In het brede ontwikkelspectrum heb ik het liefst de rol van trainer. Met een man of twaalf in een zaal lekker een dag aan de slag met wat de deelnemers bezighoudt, dat geeft me zóveel voldoening en energie. Ik werk op maat (maatwerk en meebewegen), waardoor de inhoud van mijn dagen zo maximaal mogelijk aansluit bij de ontwikkelbehoefte van de deelnemer(s). Verstoringen welkom!

Na mijn studie Bestuurskunde (Leiden en Rotterdam) heb ik mij verder bekwaamd in gedragswetenschap. Gelukkig zijn er al veel wielen uitgevonden, we moeten alleen ‘even’ bedenken welke we onder jouw ontwikkeluitdaging monteren. En dan vooral proefrijden! Ik geloof heel erg in ervaringsleren, experimenteren in de trainingszaal en daarna ervaren in de praktijk.

In de 25 jaar dat ik dit mooie vak uitoefen, heb ik ook gewerkt als manager en directeur, dus ik weet wat het is om leidinggevende te zijn. Het helpt mij enorm om te begrijpen hoe lastig het soms kan zijn. En om samen te werken aan methodes om zo goed mogelijk met die last om te gaan! Het is keer op keer weer zó dankbaar om deelnemers, soms na jaren, tegen te komen die aangeven zoveel te hebben gehad aan een training of coaching waar ik bij betrokken was. Super! Daar doe ik het voor.

Ik ben al 32 jaar samen met mijn jeugdliefde Nienke en we hebben twee geweldige dochters (16 en 10 jaar). Ik hou van sport, zowel actief (fietsen, skiën, tennis, hardlopen e.a.), als passief (Feyenoord) en muziek, inclusief de verhalen achter de muziek. Ik reis graag, ook simpele dagjes weg, houd van wintersport, een feestje, een podium met een bandje, wandelen met terras als beloning, heerlijk!

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl