Trainen is een ambacht

‘Als je bij KSG hebt gewerkt, dan kun je pas echt trainen!’ Dat is wat onze klanten en concurrenten over ons zeggen. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, leren wij jou ons ambacht, én leren wij graag van jou. We doen ons uiterste best om net zo’n organisatie te zijn als waar we samen met onze klanten aan willen bouwen. We bieden je dan ook alle ruimte en ondersteuning voor initiatief en ondernemerschap. We besteden veel aandacht aan persoonlijke en professionele groei via de KSG Academy en ‘training on the job’. We bieden je een plek in een zeer gedreven en hecht team waar mensen zichzelf zijn en veel gelachen wordt.

Bouwen aan organisaties

Samen met onze klanten bouwen we aan organisaties die passen in de nieuwe tijd. Organisaties die flexibel zijn doordat mensen snel beslissingen kunnen nemen en eigenaarschap kunnen tonen. Die ruimte bieden aan eigen initiatief en vakmanschap. Die mensen ondersteunen in plaats van beperken. Waar mensen zichzelf kunnen zijn en met veel energie en lol samenwerken vanuit een heldere en inspirerende bedoeling.

Vrijheid en verbondenheid

Wij hebben vrijheid hoog in het vaandel staan en voelen ons tegelijkertijd verbonden met elkaar, met onze klanten en met de wereld om ons heen. Verantwoordelijkheid nemen, eigenaarschap voelen en ondernemerschap tonen is een must bij ons. Daarnaast is plezier maken tenminste zo belangrijk: ‘work hard, play hard’.

Onafhankelijke visie

Als lid van ons team vinden we het belangrijk dat je samen wilt bouwen aan organisaties die passen bij de nieuwe tijd. Dat je een onafhankelijke eigen visie hebt op vraagstukken van klanten. Daarnaast weet je je snel te verbinden met onze klanten, ben je oprecht geïnteresseerd en weet je altijd de best passende interventie te bedenken en uit te voeren. Hierbij werk je uiteraard samen met een team van enthousiaste en ervaren collega’s.

Spreekt dit alles je aan, dan ontvangen wij graag jouw open sollicitatie!