Niels Buter

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Trainer en consultant

“Je interventies hebben ons in de praktijk echt verder geholpen!” Dat is de reactie van opdrachtgevers en deelnemers waar ik voor ga. Of deze reactie nu op individueel, team of organisatieniveau gegeven wordt, dat maakt me niet uit. Mensen zover krijgen dat ze die stap zetten die ze willen zetten, geeft mij altijd weer enorm veel energie!

 

Na meer dan 15 jaar trainen heb ik ervaring op o.a. de volgende gebieden:

Programmatisch werken, projectmanagement, projectmatig werken, politiek bestuurlijke gevoeligheid, adviseren, teamontwikkeling, autonome teams, leiderschapsontwikkeling, geweldloos communiceren, time management, impactvol feedbackgeven en effectief beïnvloeden.

 

De laatste jaren vragen opdrachtgevers mij om op 1 of meerdere bovenstaande onderwerpen trajecten te ontwerpen, uit te voeren en te evalueren die de organisatie helpen de verandering daadwerkelijk vorm te geven. Vanuit de rol van consultant en trainer begeleid ik verandertrajecten vanuit de kracht en eigen verantwoordelijkheid van de klant.  Met respect en aandacht voor alle (tegen-)geluiden uit teams weet ik mensen verder te helpen richting het eigen doel.

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl