Nico Dondergoor

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Associate

Geboren en getogen als boerenzoon in de Achterhoek ben ik opgegroeid met ondernemerschap en vrijheid. Met een achtergrond in de arbeids & organisatie psychologie heb ik na diverse klussen in het buitenland en de financiële sector gevonden wat ik echt fantastisch vind om te doen.

 

Ik wil mensen helpen om persoonlijk leiderschap te nemen. Dat betekent dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven (werk & privé). Je maakt duidelijke keuzes voor dingen die je belangrijk en leuk vindt. Ook als dat lastige keuzes zijn die je eigenlijk liever van je af schuift.

 

“De wereld wordt een stukje mooier als je regie neemt over jouw leven, en je je niet te veel laat leiden door wat anderen vinden”

 

Naast individuele resultaten voor de medewerkers vind ik het ook belangrijk dat organisaties de resultaten boeken die ze nodig hebben om hun belangrijke maatschappelijke bijdrage te leveren. Met interventies op het gebied van teamontwikkeling, effectief beïnvloeden en leiderschap help ik organisaties om horizontaal en verticaal te verbinden en in de kern samen de dingen voor elkaar te krijgen die er echt toe doen.

 

Samen met mijn vrouw Julia en dochter Eloisa woon ik in Deventer. Ik houd van buitensporten: hardlopen, wielrennen en (gedeelte van) triatlon is de ambitie (als ik een keer motivatie vind om te gaan zwemmen). Daarnaast ben ik ook muzikant in hart en nieren. Ik ben trompettist bij soul/funk/pop band en dweilorkest en binnen de muren van ons huis probeer ik ook wat te zingen en gitaar spelen.

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl