Mirjam van Keulen

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Associate

Een beetje oprekken, dat doe ik graag. Ik laat graag zien wat er al is, maar waar je nog niet aan toe kwam om te bekijken. Mijn werk zit vaak op het snijvlak tussen jezelf iets nieuws leren en jezelf kritisch ontwikkelen, tussen jezelf leren kennen en nog nieuwsgieriger zijn naar de ander, tussen persoonlijke ontwikkeling en jouw maatschappelijke uitdaging. Daar balanseer ik graag.

 

Als sociaal en organisatie psycholoog kijk ik naar de individu in de groep. De interactie in een team, de interactie tussen twee mensen en de interactie in het zelf, interesseren mij enorm. Welke ingrediënten kunnen we toevoegen aan een team, welke interpersoonlijke vaardigheden willen mensen graag ontwikkelen en waarop willen zij zichzelf persoonlijk uitdagen? Stuur mij maar op pad met die vragen. Uiteindelijk ben ik op mijn best voor de groep, in het moment: observerend, scherp en verbanden leggend, probeer ik het team, het proces, de relatie of jou persoonlijk, een stap verder te brengen.

 

Ik voel me als een vis in het water in het publieke domein. Daar loop ik al meer dan 10 jaar rond en het inspireert dat iedereen daar iets wil bijdragen aan het grotere geheel. Die maatschappelijke waarden en passie zien bij mensen in het publieke veld, geeft me energie.

 

Zo’n 7 jaar werk ik nu als zelfstandig trainer, consultant en coach. Ik volgde naast de master psychologie, opleidingen in o.a. Systemisch Werk (Opstellingen), Voice Dialogue, Themagecentreerde interactie (TGI), Transactionele Analyse, Theory U en ACT-coaching. Ik combineert graag verschillende tools, waardoor waardevolle nieuwe richtingen zichtbaar worden voor individu of team.

 

Ik woon met mijn 2 dochters en mijn man Bas in Utrecht, waar ik ooit zelf ook opgroeide. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur, hou ik van goed uiteten, poëzie en grappige podcasts luisteren.

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl