Mark Vijverberg

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Directeur, trainer en consultant

Al vele jaren ben ik met veel plezier bezig met leren en ontwikkelen van mensen in organisaties. Wat mij drijft in mijn werk is het aanboren van talent waardoor mensen met energie en plezier kunnen werken en daarmee bijdragen aan de missie van de organisatie. Ik geniet ervan om met groepen te werken en ervoor te zorgen dat een leerproces op gang komt. Ik vind het leuk om daarbij mijn creativiteit aan te wenden en iedere keer weer maatwerk te leveren.

 

“Zowel in mijn werk als in mijn rol als coach in de sport (hockey), heb ik gemerkt dat mensen zich enorm kunnen ontwikkelen wanneer de juiste omstandigheden worden gecreëerd. Respect, veiligheid en vertrouwen zijn daarbij voor mij belangrijke waarden. Het mooiste is als mensen aan het eind van een intensieve trainingsdag zeggen dat ze veel geleerd hebben én dat de dag is omgevlogen”

 

Ik ben bedrijfskundige en heb bij een aantal grote internationale organisaties gewerkt op het gebied van talentontwikkeling. Verder ben ik ook een paar jaar manager geweest bij een gerenommeerd trainingsbureau. Als trainer/consultant van KSG geniet ik ervan om samen met professionele vakgenoten, klanten te helpen met vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en organisatieontwikkeling.

 

Ik kom oorspronkelijk uit Rotterdam, heb in Groningen gestudeerd. Sinds 1997 woon ik in Baarn en tegenwoordig zelfs op 5 minuten fietsen van KSG… Ik heb vroeger veel gehockeyd maar tegenwoordig hou ik het bij hardlopen en op zaterdag met een vast clubje een onderling partijtje voetballen (met na afloop altijd een gezellige borrel).

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl