Marja van Dam

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Administrateur

Voor mij is de grote uitdaging bij KSG het optimaliseren van de administratieve processen. Dit doe ik vanuit mijn brede financiële achtergrond.

 

Vanaf 1996 is mijn financiële carrière gestart bij een accountantskantoor in Harderwijk. Omdat ik een commerciële opleiding had afgerond heb ik mij, tijdens en buiten de reguliere werktijden, financieel geschoold.

 

“Het leggen van verbanden tussen financiële processen, en de planning van zaken die naadloos in elkaar overlopen, daar krijg ik energie van”

 

Mijn financiële takenpakket bij KSG bestaat o.a. uit de volgende processen:

 

  • Debiteurenbeheer
  • Crediteurenbeheer
  • Belastingaangiften (BTW, loon- en vennootschapsbelasting)
  • Loonadministratie
  • Beheer van het lease autopark
  • Liquiditeiten beheer
  • Materiele vaste activa
  • Kwartaal- en jaarrapportages
  • Ondersteuning van allerlei financiële vraagstukken (waaronder de financiële onderbouwingen bij aanbestedingen)

 

Waar ik de meeste energie van krijg is om verbanden te leggen tussen al deze processen en om hieruit conclusies te kunnen trekken, zodat we tijdig kunnen anticiperen. Ook geeft de diversiteit aan werkzaamheden mij veel voldoening. Met name als alles naadloos in elkaar overloopt qua planning, en ik de financiële vraagstukken op tijd kan beantwoorden!

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl