Mari Carmen de Jong

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Coƶrdinator Learning & Development

Dagelijks onbewust en bewust bezig kunnen zijn met je ontwikkeling, dat is toch waar iedereen blij van wordt? Ik in ieder geval wel en daarom werk ik met veel plezier bij KSG!

 

Samen met het team van office heroes zorgen we ervoor dat alles rondom de trainingen tot in de puntjes wordt verzorgd. Daarnaast houd ik mij bezig met de marketing/ social media en het continue verbeteren van onze processen. KSG geeft veel ruimte om jezelf te ontwikkelen maar ook om zelf met je initiatieven en ideeƫn aan de slag te gaan, dat is iets waar ik enorm veel energie van krijg.

 

Als ik niet aan het werk ben, vind ik het fijn om de ontspanning te zoeken in een potje kickboksen. Tijd spenderen met familie en vrienden vind ik belangrijk en maak ik graag tijd voor en het lezen van een goede thriller op zijn tijd vind ik erg fijn.

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl