Madelon van Bennekom

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Trainer en consultant

Als trainer en consultant zijn er twee termen die mij kenmerken: ont-moeter en beweging-brenger. Ik ontmoet graag mensen, zo word ik geïnspireerd, verbaasd, verwonderd en heb ik altijd leuk werk. Verder werk ik graag vanuit ‘willen’ in plaats van ‘moeten’. Het idee is dat mensen pas tot de beste versie van zichzelf kunnen komen wanneer zij zich bezighouden met datgene wat zij willen en waar ze in geloven. Werken vanuit de bedoeling en bewuste keuzes maken.

 

Als het gaat om leren en ontwikkelen is mijn rol die van mensen helpen in beweging te komen. Ze zodanig te prikkelen, aan te wakkeren en te confronteren dat zij op zoek gaan naar uitbreiding van hun kennis en ervaring. Hierbij werk ik in partnerschap met klanten. Het gaat zowel om de dynamiek tussen medewerkers, als in teams en de organisatie als geheel.

 

“Mensen kunnen pas tot de beste versie van zichzelf komen wanneer zij zich bezighouden met datgene wat zij willen en waar ze in geloven.”

 

Dit doe ik vanuit mijn achtergrond als arbeids- en organisatiedeskundige en veranderkundige. Onderwerpen waar ik graag mee bezig ben zijn onder andere projectmanagement, adviseren, timemanagement, effectief beïnvloeden en teamontwikkeling.

 

Waar ik enthousiast van word zijn trajecten waarin ik door samen te werken met de klant zie dat een medewerker, team of organisatie merkt dat hij een stap heeft gezet die het gewenste resultaat dichterbij brengt, een probleem oplost of tot een duidelijke keuze leidt.

 

Mijn vrije tijd breng ik graag met vrienden of een goed boek door. Daarnaast doe ik een poging tot het spelen van contrabas!

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl