Maarten van Wijk

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Trainer/consultant

“Persoonlijke ontwikkeling en het optimale uit jezelf en anderen halen is mijn passie.”

 

Dit is de reden dat ik in Groningen arbeids- en organisatiepsychologie gestudeerd heb. Na een tijd in de assessment wereld gewerkt te hebben, werk ik nu 4 jaar als trainer en coach bij KSG. Thema’s waar ik met name in gespecialiseerd ben zijn effectief beïnvloeden, projectmanagement, adviseren, persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling. Ik vind het  bijvoorbeeld een bijzondere ervaring om reeds ervaren projectleiders van de Wageningen Universiteit naar een nog hoger niveau van functioneren te kunnen begeleiden.

 

Wat het werken bij KSG leuk en uitdagend maakt, is dat je elke dag met mensen bezig bent. Het is bijzonder dat je in groepen dichtbij de deelnemers mag komen en op deze manier aan hun persoonlijke ontwikkeling kunt bijdragen.

 

Reizen en sporten zijn enorm belangrijk voor mij. Andere mensen en culturen leren kennen, het onbekende verkennen en je fysieke grenzen opzoeken. Ik ben twee keer op wereldreis geweest, dat waren geweldige ervaringen. Verder houd ik van gezelligheid met vrienden en plezier maken.

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl