Lori Verlaan

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Associate

Vanuit mijn achtergrond in de Humanistiek heb ik een grote fascinatie voor zingeving in organisaties. Het effect van de manier waarop mensen betekenis geven aan hun werk en de samenwerking met anderen, is wat mij mateloos intrigeert. Het besef hierbij dat iedereen vanuit een eigen referentiekader naar de wereld kijkt, maakt dat ik in mijn werk nooit uitga van één waarheid, maar altijd probeer verschillende werkelijkheden met elkaar te verbinden. Dit alles met als doel om beter samen te werken en het werkplezier te vergroten!

 

“Ik typeer mezelf als een trainer met een gelijkwaardige, eerlijke, nieuwsgierige en persoonlijke benadering. Ik maak snel contact en zorg voor een veilig klimaat waarin gezegd wordt wat gezegd moet worden. Waar ik blij van word is als mensen en organisaties bereid zijn zichzelf ongemakkelijke vragen te stellen en als zij het aandurven het soms even ‘niet te weten’. Ik geloof dat zich vanuit de vertraging die daarmee ontstaat, duurzame inzichten en (persoonlijke) ontwikkeling kan ontvouwen”

 

Na een aantal jaar in loondienst van een organisatieadviesbureau ben ik een tijdje geleden als zelfstandig trainer en coach begonnen. Ik werk nu voor verschillende organisaties, waaronder met veel plezier voor KSG! Ik houd me bezig met ontwikkeling van mensen, maar ben zelf ook voortdurend bezig met mijn persoonlijke en professionele groei. Zo volg ik momenteel de jaaropleiding ‘Systeemdynamiek in Organisaties’ aan het Hellingerinstituut en verdiep ik mij in Deep Democracy en Co-Resolve.

 

Muziek is belangrijk voor me: ik speel gitaar, zing en schrijf mijn eigen liedjes. Daarnaast hou ik van een goed gesprek onder het genot van een glas whisky met vrienden en ga ik graag naar het theater, festivals en concertjes. Verder ben ik met lekker weer vaak te vinden op mijn racefiets in de bossen en heuvels rondom Utrecht, waar ik nu ruim 12 jaar met veel plezier woon.

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl