Lisanne Kerkhof

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Trainer / Consultant

Ik geloof dat ieder individu zelf de belangrijkste sleutel tot verandering is. En soms is het even nodig om wakker geschud te worden, geïnspireerd te worden of een spiegel voorgehouden te krijgen om zo weer het beste uit jezelf te kunnen halen.

 

Dit inzicht fascineert en drijft me al zolang ik werk, zowel in mijn eerdere rollen als trainer/coach en HR & Change consultant als in mijn huidige rol.

 

Met een energieke en warme aanpak inspireer en begeleid ik graag anderen, zodat zij het beste uit zichzelf naar boven halen. Mijn uitgangspunt als trainer is aandacht voor de persoon en/of groep en het creëren van een open sfeer waardoor ruimte ontstaat voor reflectie en feedback. Als een deelnemer dan na mijn training met nieuwe inzichten, tools en zelfvertrouwen terug de organisatie in gaat, maakt mijn hart een sprongetje.

 

Het gave aan werken bij KSG, is dat ik hier als trainer echt het ambacht van het vak mag leren en dat wij het écht maken in onze interventies. Of dit nou een training persoonlijk leiderschap, projectmanagement of een teamontwikkelingstraject is.

 

In mijn vrije tijd ben ik vooral buiten te vinden en in beweging. Ik maak graag mooie wandelingen in Nederland, of mooie hikes in de bergen in het buitenland. Maar ook op de tennisbaan of op mijn yogamat ben ik regelmatig te vinden. Daarnaast maak je mij erg blij met quality time met familie en vrienden. Samen lekker eten en drinken, een goed gesprek en lekkere muziek op de achtergrond zijn voor mij de perfecte ingrediënten voor een perfecte avond.

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl