Lenneke Koole

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Associate

Ik ben vanuit mijn achtergrond in Arbeids- en organisatiepsychologie altijd geïnteresseerd geweest in mensen en werk. Wat maakt dat iemand met plezier, ontspannen, doelgericht en effectief werkt? Hoe werkt motivatie, communicatie en samenwerken op de werkvloer. Mensen helpen hun eigen stijl te vinden en zowel ontspannen als doelgericht en overtuigend hun boodschap over te brengen is wat ik graag doe. Dit kan vooral als je je bewust genoeg bent van de verschillende drijfveren van jezelf en anderen en  van hieruit verbinding kunt maken met de ander.

 

“Ik werk als trainer vanuit de ervaringsgerichte benadering en zie elke groep als een leerteam dat in staat is met en van elkaar te leren. Dit kan alleen als mensen zich veilig en gezien voelen. Van daaruit begint het experimenteren met nieuw gedrag en meer inzicht in bestaande reactiepatronen. Ik vind het mateloos interessant hoe ieder met unieke mogelijkheden kan floreren en in staat is hier zelf richting aan te geven. Dat versterken en ontwikkelen is mijn eigen grootste drijfveer. Mijn werkwijze kenmerkt zich verder door een combinatie van diepgang, waar nodig confronterend en humor. Leren mag ook leuk zijn, is zelfs nodig om echt te willen veranderen. Ik werk bij voorkeur met ervaringsgerichte en actieve werkvormen en merk steeds weer dat dit voor meer borging zorgt en deelnemers het geleerde meenemen naar hun dagelijkse praktijk”

 

Na een aantal jaren gewerkt te hebben als loopbaancoach en adviseur bij diverse organisaties ben ik vanaf 2006 als zelfstandig trainer en coach werkzaam. Ik werk voor diverse organisaties waaronder ook met veel plezier als associate voor KSG. Wij vinden elkaar in het willen laten groeien en ontwikkelen van mensen. Ik doe dat vooral op het gebied van persoonlijk management, leiderschap, effectief communiceren, beïnvloeden en presenteren en teamvraagstukken. Train de trainer en het opleiden van coaches doe ik graag. Ik blijf mijzelf professionaliseren door regelmatig zelf trainingen te volgen en ontwikkelingen in de vakgebieden bij te houden.

 

Verder ben ik echtgenoot en moeder van 3 mooie volwassen kinderen. Ik ben graag actief en sportief bezig door fietsen, wandelen en paardrijden. Trekken met de camper door Europa doe ik graag en in de winter vind je mij op de latten.  Ik ben de laatste jaren een aantal weken per jaar als coach werkzaam tijdens een Quest Trek in Nepal. Ik coach tijdens deze trek Nederlandse en Nepalese jongeren met als doel hun persoonlijk leiderschap te versterken. Deze ervaringen zijn zeer verrijkend en neem ik weer mee in mijn werk in Nederland.

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl