Katarina Temme Pidcock

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Associate

Vanuit mijn achtergrond in de sociale psychologie heb ik altijd een fascinatie gehad voor persoonlijke ontwikkeling. Hoe laat je mensen excelleren? De groepsdynamiek in een training gebruik ik om deze ontwikkeling aan te wakkeren. Als trainer breng ik deelnemers in beweging en werk ik aan het versterken van hun persoonlijke kracht. Dit doe ik met een natuurlijk vermogen om verbinding te maken, scherp te spiegelen, en deelnemers uit te dagen het experiment aan te gaan. Met een veilig leerklimaat dat ik als basis meebreng leidt dat tot veel succeservaringen. Hierdoor zie ik deelnemers wezenlijke stappen maken; iets waar ik intens van geniet.

 

De groei van medewerkers heeft een direct effect voor de kracht van de organisatie. Ik ben daarom geboeid door de wisselwerking tussen mens en organisatie. Hoe kunnen mensen effectief communiceren en samenwerken in hun werkpraktijk om tot een optimaal resultaat te komen? Om de borging op de werkvloer te laten slagen blijf ik als trainer zo dicht mogelijk bij ieders werkpraktijk. Buiten de training werk ik daarom graag nauw samen met de opdrachtgever. Deelnemers en klanten waarderen mij voor mijn doelgerichtheid, zorgvuldigheid en energie.

 

Tien jaar geleden werkte ik met veel plezier als vaste trainer voor KSG. Sindsdien ben ik altijd blijven trainen en coachen. Na tien jaar ben ik nu weer terug als trainer bij KSG, maar nu als associate! De trainingen die ik verzorg zijn onder andere op het gebied van Persoonlijk Leiderschap, Persoonlijke Effectiviteit en diverse gesprekstechnieken. Doordat ik in Engeland ben opgegroeid train ik ook moeiteloos in het Engels.

 

Naast mijn werk heb ik een gezin met twee mooie kinderen. Ik ben een levensgenieter en hou van mensen om mij heen. Met yoga en hardlopen maak ik mijn hoofd leeg. Verder zing ik in een ensemble waarin ik geniet van de groepsflow die het ‘samen zingen’ met zich meebrengt.

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl