Jop Jurriaans

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Associate

Mijn naam is Jop Jurriaans.

 

Ik ben sinds ’97 trainer, coach, adviseur en spreker. Mijn focus ligt op vaardigheden voor leidinggevenden, van operationeel tot strategisch. Daarnaast verzorg ik trainingen Strategisch adviseren en Politiek Bestuurlijke Gevoeligheid. In leiderschapsontwikkeling houd ik mij graag bezig met leidinggeven zonder macht. We zien dit terug bij programmamanagement, regisseren, publiek private samenwerking maar ook bij integraal samenwerken binnen een organisatie. We vinden dit vaak moeilijk en zijn zoekende naar een modus om binnen het tijdframe resultaten te boeken met betrokkenen. Omdat hier nooit één antwoord is dat overal werkt, vergt dit maatwerk. Ik ondersteun hier graag in met kaders, design voor interactie & betrokkenheid en vaardigheden.

 

De jaren trainen, opleidingen en advies ervaringen hebben mij de mogelijkheid gegeven om flexibel te kunnen zijn en snel te schakelen.

 

Van origine ben ik arbeid en organisatie psycholoog. In de jaren na mijn studie haalde ik mijn executive master in de organisatie van ondernemingen (Tias MMO), volgde ik een opleiding veranderkunde (Prodef) en volgde ik een programma voor bestuurders in het publieke domein (Tias).

 

Thuis is het bij ons zeer levendig met vier kinderen tussen 12-18 jaar. Ik ben trots op de verbouwing van ons jaren dertig huis naar een klimaatneutrale woning.

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl