Jacques Jan Muller

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Associate

Als trainer en consultant ben ik er de laatste jaren steeds meer van overtuigd geraakt dat verandersucces met name wordt bepaald door de dagelijkse interactie tussen de medewerkers en hun managers zelf. Dat wil zeggen een benadering waarbij je samen onderzoekt wat er in het hier en nu gebeurt en vervolgens samen met deelnemers daar betekenis aan geeft.

 

Daarom krijg ik veel energie als het me lukt om mensen in organisaties met elkaar te verbinden, om het ‘echte’ gesprek te voeren, en ze gezamenlijk verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun ambities en uitdagingen. Verder vind ik het mooie van mijn vak als trainer en consultant dat het zo dynamisch is; elke organisatie en groep is anders en opnieuw boeiend. Dat maakt dat je elke dag blijft leren en dat geeft mij veel energie.

 

“De sleutel tot gedragsverandering ligt in het hier en nu.”

 

Als trainer, leeradviseur en procesbegeleider maak onder meer gebruik van het gedachtengoed van MBTI, Insights, Agile, Lean en projectmatig creëren. Vraagstukken waar ik mij op richt hebben vaak te maken met samenwerken, resultaatgerichtheid en (persoonlijk) leiderschap. Verder haal ik veel voldoening uit het geven van train-de-trainer programma’s.

 

Om uit mijn ‘hoofd’ te komen zoek ik de balans door veel te sporten. Zo ben ik regelmatig te vinden op de klimmuur en loop ik graag hard.

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl