Het Geheim van de Trainer, het klinkt misschien als de titel van een spannend jongensboek. Niets is minder waar. Hoewel – als je dit boek hebt gelezen zou je droom om een trainer van formaat te zijn wel eens werkelijkheid kunnen worden. In 240 pagina’s is de jarenlange ervaring van onze trainers gebundeld.

4 redenen om Het Geheim van de Trainer te lezen

Ontvang het boek gratis bij je thuis

Leergang voor Trainers is nu geopend

Leer hier het trainersambacht

Het Geheim van de Trainer is de basis van waaruit we werken in de Leergang voor Trainers. Na deze Leergang heb je een stevige didactische basis om echt impact te maken als (incompany) trainer. Bij KSG leer je hoe je de vraag van de opdrachtgever vertaalt naar leerdoelen en een didactisch trainingsprogramma ontwerpt. Je leert jezelf als trainer in te zetten als instrument; met meer zekerheid en vertrouwen voor de groep, óók in spannende situaties.

“Het mooiste van al vind ik dat we onze eigen kracht als trainer ontdekten. Hoe we begonnen – schuchter en nog snel van ons stuk gebracht van een onverwachte wending – en hoe we de laatste dagen als trainer voor de groep stonden is een wereld van verschil. We stonden er allemaal vol zelfvertrouwen en echt als onszelf.”

– Deelnemer Denise over de Leergang voor Trainers