De winnaars zijn bekend!

Ja, ik wil meedoen aan de KSG Hackathon actie

KSG Trainers & Consultants bestaat 40 jaar en verloot voor haar verjaardag 3 hackathons

Waarom

Omdat we 40 jaar bestaan en we dit willen vieren door iets gaafs te doen voor ons netwerk en onszelf.

Wat

We verloten aan ons netwerk 3 hackathons:

  • 1 voor een bestaande opdrachtgever
  • 2 voor opdrachtgevers waar we nog niet voor werken

Maar wat is dat dan precies?

Een hackathon (of hackday of hackfest) is een ontwerp-sprint achtig event, waarbij het doel is dat in 1 dag tijd een innovatieve en creatieve oplossing wordt bedacht omtrent een bepaald thema of om een probleem van een organisatie op te lossen. Dit gebeurt dan in 2 of meer teams die tegen elkaar strijden. Een jury (jij als opdrachtgever) kiest de beste oplossing.

Wat levert het op?

  • Voor jou als opdrachtgever betekent het dat je een dag lang, 2 teams van 2 ervaren KSG trainers/consultants tot je beschikking hebt om een echt en actueel L&D vraagstuk op te lossen. Het kan gaan om persoonlijke-, team- of organisatieontwikkeling. No strings attached!
  • En wij krijgen de mogelijkheid om in teams met collega’s te werken en ons helemaal uit leven op wat we het liefste doen: vraagstukken van opdrachtgevers kraken en hier mooie oplossingen voor bedenken. Again: no strings attached!

Maar hoe dan?

  1. Al onze contacten krijgen van ons een uitnodiging om kans te maken op het winnen van de hackathon. Je kunt je inschrijven op onze website: www.ksgtrainersconsultants.nl.
  2. Eind februari bekijken wij alle inschrijvingen. De inschrijvingen met vraagstukken waar wij expertise op hebben doen mee met de loting.
  3. 2 weken later verloten wij de drie hackathons onder de overgebleven deelnemers en drinken we champagne op de winnaars!
  4. Na een welverdiende voorjaarsvakantie nemen we begin maart met frisse lente-energie contact op met de winnaars en gaan we alles samen met jou in gang zetten wat nodig is om er samen met jou een spetterende hackathon met spot-on oplossingen van te maken.
  5. Van jou vragen we niet veel: schrijf je in met een beschrijving van het vraagstuk en zorg dat jij en alle relevante stakeholders tijdens de hackathon beschikbaar zijn. Wij doen de rest.
  6. Voor degenen die dan niet gewonnen hebben: wij bieden aan alle deelnemers 1,5 uur gratis advies aan bij u op kantoor of op onze inspirerende locatie in Baarn.

Vragen? Neem contact op met Femmegien Mente of Arne Stoffer

Heeft u vragen?

Arne Stoffer

Managing Director
Trainer/consultant

Tel: +31 (030) 6040100
Mail: info@ksgtrainersconsultants.nl

Persoonlijke ontwikkeling

Heeft u vragen?

Arne Stoffer

Managing Director
Trainer/consultant

Tel: +31 (030) 6040100
Mail: info@ksgtrainersconsultants.nl

Persoonlijke ontwikkeling

Heeft u vragen?

Arne Stoffer

Managing Director
Trainer/consultant

Tel: +31 (030) 6040100
Mail: info@ksgtrainersconsultants.nl

Persoonlijke ontwikkeling

Onze mensen maken het verschil

De trainers & consultants van KSG zijn allemaal in vaste dienst en meesters in hun vak: leren & ontwikkelen. Op deze manier kunnen wij al 40 jaar constante hoge kwaliteit aan onze opdrachtgevers garanderen. Voor expertise die wij niet in huis hebben, werken wij veel en graag samen in een solide netwerk van partners die we vaak al jaren kennen en waarmee we snel kunnen schakelen.