Freerk Wortelboer

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Associate

Eigenzinnig eensgezind. Dat is mijn motto als adviseur, trainer en coach. Mensen uitdagen hun kracht te ontdekken: groeien, eigen ruimte nemen en in balans komen. Eigenzinnig! En tegelijk ondersteunen bij het eensgezind werken aan de gemeenschappelijke opgave. Door focus op het gemeenschappelijke en erkenning van individuele bijdragen ontstaat verbinding.

 

Na een opleiding tot psycholoog  ruim 20 jaar bij diverse adviesbureaus gewerkt en sinds 2009 zelfstandig gevestigd en als associate ondermeer verbonden aan KSG trainers & consultants. Naast advies/trainersrollen ook leiderschap aan den lijve ervaren als teamleider en als managing partner in een adviesbureau. Zeer leerzaam voor iemand die gewend is anderen te coachen in hun leiderschap.

 

Ik werk vooral met hoog opgeleide eigenwijze professionals in onderwijs, zorg, industrie en professionele dienstverlening. Mensen met een stevige mening en ontwikkelvragen op het terrein van hun leiderschap, samenwerking en besluitvorming. De vraagstukken waar een opdrachtgever voor bij mij aanklopt gaan over cultuurverandering, organisatieontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, vlot trekken van vastgelopen samenwerking. Daarin is er zowel sprake van werken aan resultaten, structuren, strategieplannen, de bovenstroom, als werken met de onderstroom, de ongeschreven regels en patronen, de emoties, zorgen en drijfveren. Meestal werk ik op organisatieniveau en met groepen, af en toe ook als coach.

 

Projecten zijn prachtig, maar ik draag ook graag bij aan vakontwikkeling. Ik steek tijd in onderzoek, bijvoorbeeld naar professionele identiteit, responsief leiderschap en naar de impact van life events op leiderschap. En ik schrijf graag over het vak over thema’s als werkconferenties, transformatief leren, veranderbereidheid, responsief leiderschap en goed werk door opgavegericht teamleren. In 2019 verscheen het boek ‘Mijn binnenste buiten. Werken aan je professionele identiteit’, geschreven met Manon Ruijters, Gerritjan van Luin en collega-onderzoekers.

Website: www.freerk.net

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl