Esther Vegter

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Coördinator Learning & Development

Het plannen en organiseren voor onze opdrachtgevers, het ondersteunen van ons team en het bijspringen als organisatorische duizendpoot is wat ik het liefste doe. En dat is nou net wat het werken bij KSG zo leuk en uitdagend maakt!

 

Ik ben opgeleid als marketeer en eventplanner. De combinatie tussen creëren van diensten en producten tot het daadwerkelijk organiseren en overbrengen hiervan, spreekt mij erg aan. De verbinding met de klant én het verhaal bij het product of dienst zijn erg belangrijk voor mij. Wanneer ik tijdens mijn werkdag contact heb met onze klanten, service kan verlenen of een plan tot uitvoering komt, kom ik met een opgeladen gevoel thuis.

 

Samen met mijn collega’s van het secretariaat ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons trainingsbureau. Ik houd mij onder andere bezig met de planning voor onze trainers, contacten onderhouden met onze klanten, het opstellen van offertes, maar ook het verbeteren van werkprocessen en de marketing. Mijn analytische, maar toch ook enthousiaste, instelling komt hiermee goed van pas.

Zo draagt ons team dagelijks bij aan het grotere doel en het verhaal van KSG, namelijk;

“Een wereld creëren waarin mensen werken in zinderende organisaties. Organisaties die mensen groot maken in plaats van klein, zodat ze de grote problemen aan kunnen pakken.”

 

Over mezelf kan ik zeggen dat ik enthousiast en open ben. Ik kom tot rust, wanneer ik met mijn gezin bezig ben, sport of in de natuur ben. Verder houd ik van gezelligheid met vrienden en familie.

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl