Ellen Heijn

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Associate

Toen ik na mijn rechtenstudie bij een aantal organisaties ging werken werd mij al snel duidelijk dat het leveren van een teamprestatie niet alleen om inhoudelijke kennis draait, maar dat de onderlinge samenwerking cruciaal is voor het resultaat. Nieuwsgierig naar de drijfveren van mensen en het plezier dat ik beleef aan talentontwikkeling zorgde ervoor dat ik mij in de sport als hockeycoach en trainer steeds meer heb verdiept in de sociale samenwerking en teamontwikkeling. In organisaties werkt het niet anders: als je passie combineert met de bedoeling dan komen de prestaties vanzelf. Er is meer energie, betrokkenheid, productiviteit en mensen voelen zich gelukkiger. Daarin het verschil maken is mijn specialiteit en passie.

 

“Als trainer breng ik teams graag in beweging, in hun kracht én in balans. Collega’s en klanten geven aan dat ik praktisch ben en een scherpe waarnemer. Contact maken, écht luisteren, plezier maken, dingen teruggeven, probleemgedrag boven tafel krijgen, mensen de spiegel voorhouden. Ik denk zaken goed door om tot een succesvol resultaat te komen en sta voor coachend leiderschap, vertrouwend op mijn intuïtie, gevoelig voor het signaleren van de sfeer, innovatief, speels en creatief. Mijn passie voor sport en ervaring met mentale coaching, neem ik mee voor alle “bedrijfsatleten”

 

Na een loopbaan als bedrijfsjurist en in verschillende rollen van IT tot toezicht bij de overheid ben ik sinds 2009 zelfstandig trainer en coach én per 2019 ook associate voor KSG! Je bent nooit uitgeleerd en vanuit mijn positieve ervaring die de natuur heeft, zoals ‘Ikigai’ bosbaden uit Japan, of de bergen volg ik een opleiding ‘Systemisch werken in de natuur’. Ik neem je graag mee op pad om los te komen uit de dagelijkse dossiers om letterlijk en figuurlijk weer een frisse kijk te ontwikkelen.

 

Privé kan je mij in de winter op de ski’s vinden in de bergen, maar ook op skibanen in Nederland, waar ik sinds 1992 als skidocent actief ben. Sport is mijn passie: Mijn gezin en vrienden neem ik dan ook graag op sleeptouw: van zelf sporten tot het bezoeken van de Olympische Spelen in Rio, van raften in de Pyreneeën tot schaatsen achter ons huis in Nederland. Ik houd ervan om nieuwe mensen te ontmoeten; dat kan eenvoudig in mijn woonplaats Amsterdam. Om zelf in balans te blijven ontspan ik met yoga en mindfulness.

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl