Eline Zimmerman

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Associate

Mijn passie voor de ontwikkeling van mensen begon tijdens mijn studie Arbeids- & Organisatiepsychologie. Ik geloof dat mensen het startpunt zijn van verandering als zij beschikken over de motivatie, kennis en vaardigheden om dingen anders te doen. Ander gedrag uit te proberen en hierdoor de werkende wereld om hen heen positief te beïnvloeden.

 

Ik vind niets leuker dan het mogen trainen en coachen van professionals en leidinggevenden bij de vraagstukken waar zij tegen aan lopen in hun werk. Wat vinden ze lastig? Wat willen ze opgelost zien? Hoe hebben ze dat tot nu toe gedaan? Wat gaan ze anders doen en hoe? Met welk doel?

 

Met mijn praktische aard, positieve instelling en plezier in het werken met groepen, ga ik graag samen met deelnemers aan de slag met het vinden van antwoorden op dergelijke vragen en het oefenen van benodigde vaardigheden. Op een zodanige manier dat ze dit direct kunnen toepassen in hun dagelijkse praktijk.

 

In de jaren negentig werkte ik zeven jaar als trainer bij KSG (toen nog Berenschot) en ben daarna zelfstandig verder gegaan als trainer en coach. Ik heb gewerkt voor grote banken en verzekeraars, diverse ministeries en in de accountancy/consultancy. Maatwerkprogramma’s op het gebied van management, advies en communicatie en vaak in samenwerking met collega’s uit mijn netwerk. Zo kwam ik ook weer uit op een samenwerkingsverband met KSG, en nu in de vorm van associate.

 

Ik ben getrouwd met Taco en moeder van twee volwassen en uit huis wonende dochters, Noa en Belle. Daarnaast ben ik bazin van een leuke Berner Sennen en twee katten.

 

Ik mijn vrije tijd zing ik in koorverband en maak ik wandelingen op de hei in Bussum, waar we wonen. Ik ben een geboren en getogen Amsterdamse en ga daar graag naar theater, de film of lekker uit eten.

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl