Diana van Eekelen

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Office & Finance Assistent

Op diverse plekken heb ik een breed scala aan secretariële en administratieve ervaring opgedaan. Echter was ik altijd op zoek naar verbinding, een plek waar ik echt mezelf kon zijn en naar meer uitdaging in mijn werk. Ik heb er altijd in geloofd dat wanneer je echt jezelf kunt zijn, het werk kunt doen waar je goed in bent en je talenten kunt benutten, je een gelukkig mens bent en een waardevolle toevoeging kunt zijn bij het bedrijf waar je werkt. KSG maakt mensen groot en nu mag ik ook in mijn kracht gaan staan om de beste versie van mezelf te worden. Zo maken we samen de wereld een stukje mooier.

 

“Wat mijn werk zo leuk maakt, zijn de vele processen, wanneer je ’s-morgens aan de slag gaat en je denkt te weten hoe de dag gaat verlopen, dan gaat het vaak uiteindelijk toch allemaal anders. Deze hectiek maakt het werk nooit saai!”

 

Samen met mijn collega’s op het secretariaat ben ik verantwoordelijk voor een heleboel processen rondom de trainingen, waaronder het redigeren van offertes, planning, inrichten van online leerplatform tot aan een deel van de facturatie.

 

Verder woon ik in Hoevelaken in een fijn huis met mijn vriend en onze hond, mijn dochter heeft haar vleugels al uitgeslagen. Ik vind het heerlijk om lekker met de hond te wandelen en mijn andere hobby is darten, waar ik enorm kan genieten van alle mentale aspecten die erbij komen kijken tijdens de wedstrijden.

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl