Daphne Nonahal

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Senior trainer en consultant

Tijdens mijn studie organisatiewetenschappen kwam ik erachter dat aandacht voor mensen en gedrag een belangrijke factor is om groei in organisaties te bewerkstelligen. Vanaf dat moment heb ik mezelf voorgenomen hier in mijn werkende leven iets mee te gaan doen! Ik heb inmiddels verschillende functies als trainer en consultant vervuld en ik word enthousiast van de positieve energie die vrijkomt bij het werken met groepen.

 

“Ik geloof dat wanneer organisaties de controle los durven te laten en er zorg voor dragen dat hun medewerkers in hun kracht komen te staan, de mooiste dingen kunnen gebeuren”

 

Ik ben geboeid door de huidige ontwikkelingen naar een nieuwe, meer mensgerichte vorm van organiseren, waarbij het gaat om autonomie, zelfsturing en persoonlijk leiderschap. Ik geloof dat wanneer organisaties (mensen) de controle los durven te laten en er zorg voor dragen dat hun medewerkers in hun kracht komen te staan, de mooiste dingen kunnen gebeuren. Maar nog belangrijker, ik geloof dat dit één van de meest duurzame manieren van organiseren is. Eerst mensen, dan geld. Het zou fantastisch zijn als deze manier van kijken in het DNA van organisaties zit. Dan is er een nieuwe vorm van organiseren ontstaan en zijn interventies of moeilijke verandertrajecten overbodig geworden.

 

Ik haal mijn stukje zingeving in mijn rol als trainer en adviseur bij KSG door een bijdrage te leveren aan deze ontwikkeling. Dit doe ik onder andere door het geven van trainingen binnen verschillende trajecten op thema’s zoals Persoonlijk Leiderschap, Persoonlijke Effectiviteit, Adviseren en Projectmanagement.

 

Verder ben ik gek op kaas en wijn! Ik woon op een fijn plekje in het centrum van Rotterdam. Omdat ik zo gek ben op eten probeer ik drie keer per week aan Crossfit te doen. Er ligt een stukje van mijn roots in Iran door mijn Iraanse vader. Daardoor bezoek ik Iran al sinds mijn jeugd en heeft het land en de cultuur een bijzonder plekje in mijn hart.

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl