Carin Jansen

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Trainer en consultant

Mijn dag is geslaagd als ik mensen of teams heb kunnen helpen om hun werk de volgende dag al makkelijker en leuker te maken. Soms is een kleine stap genoeg om een groot verschil te maken.

 

Als onderwijskundige ben ik opgeleid om het leren van mensen te ondersteunen te organiseren en leerintenties te ontwikkelen. In mijn werk vind ik het belangrijk om te werken aan een optimaal leerklimaat. Een veilige situatie, waarin mensen kwetsbaar durven zijn, mogen oefenen met vaardigheden die hun dagelijkse werk makkelijker en daardoor zoveel leuker maakt.

 

Ik vind het belangrijk dat mensen zichzelf kunnen zijn en zichzelf en elkaar gaan waarderen met alle talenten en valkuilen die daarbij horen.

 

Als ervaren projectmanager mag je me wakker maken voor alles wat te maken heeft met werken in projecten en programma’s; van projectmatig werken, tot leiding geven aan projecten en softskills voor SCRUMteams. Ook ben ik actief op thema’s als timemanagement, effectief beïnvloeden, adviseren en persoonlijke effectiviteit.

 

Voor mij is verbinding en vriendschap heel belangrijk. Dit geldt in mijn werk, maar ook privé. Als ik niet aan het werk ben, breng ik tijd door met mijn man en twee dochtertjes. Als er dan nog tijd over is vind je mij bij vrienden of in de yogazaal.

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl