Annemiek Verweij 2.0 nieuwe sidebar

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Senior trainer en consultant

Ik geloof dat er in iedereen de kracht en wil is om iets moois van het leven te maken. Helaas zie ik in de organisaties waar ik kom dat medewerkers vast zitten in oude patronen, zowel in gedrag als in denken. Ik zet mij in om deze oude patronen bloot te leggen, er grip op te krijgen en om nieuwe kansen en mogelijkheden aan te bieden waarin medewerkers voelen dat ze weer hun eigen koers kunnen bepalen. Dit doe ik in een training maar ook als onderdeel van teamontwikkeling. We werken nauw samen met opdrachtgevers aan incompany trajecten, zodat er ook in de organisatie echt verandering plaats kan vinden.

 

“Mensen in hun kracht laten staan. Ze in staat stellen om binnen hun eigen werk eigenaarschap te ervaren en in flow te zijn. Dat is waarvoor ik mij iedere dag weer inzet.”

 

Op het gebied van teamontwikkeling verzorg ik als procesbegeleider teamtrajecten waarin het doel kan zijn om teamdynamieken bloot te leggen, het echte gesprek te voeren en met elkaar te bepalen welke toegevoegde waarde ze willen leveren als team. Het verbinden van de teamleden en meer synergie creëren binnen het team. Hiervoor zet ik o.a. Spiral Dynamics in, een prachtige manier om te kijken naar de intrinsieke drijfveren en waarden van mensen, teams en organisaties.

 

Daarnaast geef ik de Leergang voor Trainers. Trainen is een vak, een ambacht. Al sinds jaar en dag verzorgt KSG daarom de leergang voor trainers. Iedereen die zich wil ontwikkelen in het vak van trainer kan deze leergang volgen, waarin wij de kneepjes van ons vak bijbrengen. Ik maak mij graag hard om de kwaliteit binnen het vak van trainer hoog te houden en het vakmanschap van de trainer te ontwikkelen.

 

Ik doe dit intussen alweer 5 jaar met heel veel plezier.  Na mijn opleiding Cultuur, Organisatie en Management aan de VU in Amsterdam ben ik begonnen als adviseur HRM bij Berenschot. Hier mocht ik al als deelnemer kennis maken met wat KSG te bieden had. En ik wist meteen…daar wil ik ook staan! Na 4 jaar ben ik op die plek terecht gekomen: voor de groep. Daar waar je echt direct met mensen aan de slag kan en impact kunt hebben.

 

Samen met mijn vriend Dennis en 2 kleine kinderen wonen we in ons droomhuis in Amersfoort. Naast werk en de kinderen sport ik graag; al mijn hele leven dans ik. Daarnaast kom ik graag buiten, spreek ik met vrienden af en houd ik van een avondje uit.

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl