Anneke Bruin

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Trainer en consultant

Waarom doen mensen wat ze doen? Deze vraag fascineert mij al sinds ik mij kan herinneren. Begrijpen waar jouw gedrag vandaan komt, biedt jou een keuze om het anders te doen. Ik ben blij dat ik bij KSG een plek heb gevonden om dit zelfonderzoek bij deelnemers te begeleiden. Op die manier wil ik mensen en organisaties in beweging brengen, zodat ze een stap verder komen in hun ontwikkeling.  

Na mijn studie psychologie heb ik 5 jaar ervaring als adviseur opgedaan rondom het thema duurzame inzetbaarheid. Ik heb een hoop verschillende organisaties gezien en met alle ‘hiërarchische’ lagen gewerkt. Steeds meer zag ik dat stagnatie vaak ontstaat in het hoofd. Door niet helpende patronen of overtuigingen. In de trainingen wil ik een plek bieden om die te onderzoeken. Ik creëer een veilige omgeving door mij ook kwetsbaar op te stellen en zoek naar de onderlinge verbinding. Want, uiteindelijk sta je in je eigen vragen bijna nooit alleen.

Als ik niet werk, geniet ik van het bruisende leven in hartje Utrecht. Je maakt mij blij met een goed gesprek, koken en zo nu een dan weer iets totaal nieuws leren, zoals improvisatie theater, pottenbakken en kitesurfen. Verder dans ik al heel mijn leven. Daarin vind ik een uitlaatklep, ontspanning en ruimte om te experimenteren.

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl