KSG trainingen en Corona

KSG trainingen en Corona

Update 15 februari 2022 

Vanaf heden is het weer mogelijk om fysieke trainingen te organiseren. Wij zijn hier erg blij mij en hopelijk jullie ook! Wel is het belangrijk om 1,5 meter afstand te houden en is een coronapas bij een horecagelegenheid verplicht.

Op een eigen locatie bij onze klanten is een coronapas tot op heden niet nodig. Bij trainingen die plaatsvinden bij een horecagelegenheid is een coronapas noodzakelijk. Onze fysieke trainingen vinden plaats op verschillende locaties in Nederland, waarbij het verplicht is om deze coronapas te controleren bij de entree. Wij volgen de maatregelen van de overheid en daarmee ook die van de locaties waar onze trainingen plaatsvinden. Als deze niet getoond kan worden bij de entree, kun je helaas niet deelnemen aan de training.

Corona gerelateerde klachten?

De veiligheid en gezondheid van onze deelnemers en trainers, maar ook de medewerkers die werken op de locatie, heeft voor ons de hoogste prioriteit. Indien je klachten hebt, blijf je thuis en laat je, je testen als:

  • je hoest, (mild) verkouden bent of je temperatuur hoger is dan 38 graden celsius;
  • je iemand in het huishouden hebt die hoest, verkouden is of koorts heeft

en gevraagd is om in isolatie te gaan.

Blijf thuis tot je de testuitslag hebt.

We hopen met bovenstaande maatregelen onze fysieke trainingen veilig uit te voeren.

Meer weten over de Corona App en de QR-code?

Kijk dan op: https://coronacheck.nl/nl.

Wil je de QR-code liever op papier meenemen, kijk dan op: https://coronacheck.nl/nl/print/ 

Heeft u vragen?

Linda Alberts

Office Manager

Tel: +31 (030) 6040100
Mail: info@ksgtrainersconsultants.nl