KSG trainingen en Corona

KSG trainingen en Corona

Bij KSG volgen wij de berichtgeving rondom het corona-virus op de voet. Onze medewerkers hebben op dit moment geen klachten en houden zich aan de geldende richtlijnen van het RIVM. Alle medewerkers worden opgeroepen bij klachten thuis te blijven als de RIVM-richtlijnen dat ook aangeven. In geval van ziekte bij een trainer zal KSG vanzelfsprekend haar best doen om passende vervanging te verzorgen.

Onze trainers houden zich tijdens de trainingen aan de geldende adviezen: geen handen schudden, voldoende afstand houden, niezen in de elleboog, papieren zakdoekjes en regelmatig handen wassen. Ook de cursuslocaties houden rekening met de benodigde voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne.

KSG verzoekt deelnemers die mogelijk besmet zijn met het virus zich conform de richtlijnen van het RIVM af te melden en niet naar de training te komen.

Voor vragen over deze informatie of ziekmeldingen kunt u contact opnemen met KSG via 030-6040100.

Heeft u vragen?

Linda Alberts

Office Manager

Tel: +31 (030) 6040100
Mail: info@ksgtrainersconsultants.nl