Nieuwe Directeur KSG Trainers & Consultants

Nieuwe Directeur KSG Trainers & Consultants

Per 1 januari 2020 zal KSG Trainers & Consultants onder leiding staan van Mark Vijverberg. Hij volgt hiermee Chiel Zwarts en Arne Stoffer op die ruim 7 jaar aan het roer hebben gestaan als Managing Partners. KSG Trainers & Consultants verwelkomt Mark en spreekt dank uit naar Chiel en Arne voor hun inzet de afgelopen jaren. 

In 2012 begonnen wij een ondernemersavontuur toen wij in een management- & medewerkers buy-out KSG BV kochten van de Berenschot Groep. Nu zijn we 7 jaar verder en kijken we terug. We hebben prachtige opdrachtgevers mogen ondersteunen in trajecten waarvan we van tevoren alleen maar hadden kunnen dromen. Samen met ons team hebben we gebouwd aan KSG zoals we het 7 jaar geleden voor ons zagen. Een volwassen team van gedreven vakmensen, trots op hun ambacht met excellente dienstverlening. Een organisatie waar iedereen zijn hele zelf mee neemt naar zijn werk, waar iedereen meestuurt, waar mensen groot zijn en nog groter worden.

We zijn trots maar vooral ook dankbaar aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen: opdrachtgevers en deelnemers, ons huidige team en eerdere collega’s, degenen die KSG voor ons bestuurd hebben, partners, leveranciers en iedereen die we vergeten.

KSG Trainers & Consultants ondersteunt al meer dan 40 jaar haar opdrachtgevers op het gebied van persoonlijke-, team- en organisatieontwikkeling. Voor ons persoonlijk is het moment gekomen om volgende stappen te gaan nemen. KSG zal vanzelfsprekend met veel energie deze dienstverlening continueren onder nieuw leiderschap. Wij zijn dan ook blij dat we de leiding van KSG op 1 januari 2020 met veel vertrouwen over kunnen dragen aan Mark Vijverberg.

Arne Stoffer (Managing Partner en Directeur KSG)

Arne Stoffer (Managing Partner en Directeur KSG)

Chiel Zwarts (Managing Partner KSG)

Chiel Zwarts (Managing Partner KSG)

Ik beschouw het als een eer om vanaf 1 januari leiding te mogen geven aan zo’n mooie club als KSG. Met dank aan Arne en Chiel die KSG in de afgelopen jaren veel hebben bijgedragen aan het bouwen van zo’n prachtige organisatie. De passie voor het vakmanschap, de toewijding aan de klanten en de gedrevenheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen en organisaties, daar zet ik mij graag voor in. Ik heb eerder als manager en trainer gewerkt bij Elsevier Opleidingen en de Boertiengroep en in de afgelopen 20 jaar was ik als zelfstandig ondernemer werkzaam op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

Ik kijk uit naar kennismaking met de klanten van KSG en ik zal er van mijn kant alles aan doen om de dienstverlening met de gebruikelijke kwaliteit en aandacht voort te zetten.

Mark Vijverberg

Mark Vijverberg

Heeft u vragen?

Linda Alberts

Office Manager

Tel: +31 (030) 6040100
Mail: info@ksgtrainersconsultants.nl