Trotse preferred supplier voor de gehele Rijksoverheid

Trotse preferred suppleer voor de gehele Rijksoverheid

We zijn heel trots en dankbaar dat we als single preferred supplier uit de bus gekomen zijn om voor de gehele Rijksoverheid aan de slag te gaan de aankomende jaren. Net als de afgelopen 12 jaar gaan we prachtige, doelgerichte blended leer- & ontwikkeltrajecten ontwerpen en uitvoeren. We doen dit voor onder andere de beleidsdepartementen, uitvoeringsorganisaties, inspecties, hoge colleges van staat en nog veel meer mooie opdrachtgevers. Hiermee ondersteunen we hen en onze deelnemers bij het continu ontwikkelen van inzichten en vaardigheden die elke Rijksambtenaar nodig heeft om zijn of haar werk goed te kunnen doen.

Heeft u vragen?

Arne Stoffer

Directeur

Tel: +31 (030) 6040100
Mail: info@ksgtrainersconsultants.nl