Seal the Deal: Goal Allignment bij Grolsch

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Seal the Deal: Goal Alignment bij Grolsch

Samenwerkingsdeals maken om een boost te geven aan het realiseren van de goals voor 2019. Dat was het thema van een top 80 MT- sessie die Carin Jansen en ik samen met het Grolsch team organiseerden voor het onderdeel Integrated Supply van Grolsch.

Het doel van de middag was om bedrijfsonderdelen onderling nog meer te verbinden en te onderzoeken waar nog meer optimalisatie kan worden behaald in de value chain. In een korte sessie hielpen wij alle afdelingen om deze vraagstukken in kaart te brengen. Afdelingen gingen met elkaar in gesprek om elkaars standpunt te onderzoeken en te snappen wat er nodig is om elkaar te helpen organisatie goals te behalen. Daarbij zijn er ruim 40 deals, ofwel concrete afspraken, gemaakt voor een integrative approach tussen afdelingen voor 2019! Een waanzinnig mooi begin voor een succesvol 2019! Zowel de deelnemers als de directie waren zeer enthousiast over deze middag!

Daar is natuurlijk flink op geproost….

Wilt u ook meer alignment van goals en enablers in uw organisatie? Wij kunnen u helpen om in 2019 een vliegende start te maken. Meer informatie? Stuur mij een bericht.

Heeft u vragen?

Arne Stoffer

Directeur

Tel: +31 (030) 6040100
Mail: info@ksgtrainersconsultants.nl