Holacracy

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Holacracy

Vandaag ben ik samen met mijn collega’s Chiel Zwarts, Daphne Nonahal, Annemiek Verweij, Nico Dondergoor en Madelon van Bennekom opgeleid tot Holacracy facilitator. Een belangrijke stap om begin januari de nieuwe op Holacracy-principes gebaseerde grondwet van KSG Trainers & Consultants begin januari te kunnen ondertekenen.

Holacracy is een peer-to-peer besturingssysteem voor organisaties dat de transparantie, verantwoording en wendbaarheid van die organisaties verbetert. Wij hebben vandaag geleerd hoe we een werkoverleg volgens dit systeem kunnen faciliteren. Mooie, gestructureerde en heldere stappen en principes. Als je ze goed toepast kan dit ertoe leiden dat je met gemak voor 25 agendapunten in 1 vergadering van pakweg een uur naar ieders tevredenheid tot resultaten komt. Ook hebben we geleerd hoe we een ‘governance-overleg’ faciliteren, het overleg waar iedereen, onder bepaalde voorwaarden, de organisatiestructuur aan kan passen: extreme wendbaarheid dus en nooit meer reorganiseren.

Wij hebben er enorm zin in om te starten. Dank aan Raymond Parlevliet van Organization Builders. Meer weten? Neem gerust contact op: 030 – 60 40 10

Heeft u vragen?

Arne Stoffer

Directeur

Tel: +31 (030) 6040100
Mail: info@ksgtrainersconsultants.nl