School voor trainers: haal het beste uit jezelf

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Omdat je als trainer nooit uitgeleerd bent

Als trainer zal je regelmatig een nieuwe training willen opzetten of een bestaande training willen wijzigen. Vragen die je daarbij tegenkomt liggen soms op het terrein van leerdoelen; wat wil je eigenlijk precies bereiken? Andere vragen hebben te maken met programmeren; hoe hou ik het leuk en afwisselend, terwijl ik toch tempo maak? Hoe sluit ik optimaal aan bij mijn doelgroep?

Als het programma voor een training klaar is, gaat het om het zo goed mogelijk uitvoeren ervan. Dat je op een plezierige manier met de deelnemers aan de slag kan en gaat werken aan de gewenste leerdoelen. In dit kader is het goed als je als trainer in staat bent om uiteenlopende didactische werkvormen toe te passen. 

Lees meer op onze pagina over de School voor Trainers…

Heeft u vragen?

Annemiek Verweij

Trainer/consultant

Tel: +31 (030) 6040100
Mail: info@ksgtrainersconsultants.nl

Persoonlijke ontwikkeling

Heeft u vragen?

Annemiek Verweij

Trainer/consultant

Tel: +31 (030) 6040100
Mail: info@ksgtrainersconsultants.nl

Persoonlijke ontwikkeling

Heeft u vragen?

Annemiek Verweij

Trainer/consultant

Tel: +31 (030) 6040100
Mail: info@ksgtrainersconsultants.nl

Persoonlijke ontwikkeling