Lovende reacties over KSG bij klanttevredenheidsonderzoek

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Lovende reacties over KSG bij klanttevredenheidsonderzoek

KSG heeft opnieuw het CEDEO certificaat behaald op basis van een klanttevredenheidsonderzoek onder tien van onze opdrachtgevers.Er zijn in Nederland naar schatting ruim 8.500 commerciële opleidingsinstituten die een heleboel verschillende maatwerk- en open opleidingen aanbieden. Sommige inkopers zien door de bomen het bos niet meer. Het CEDEO certificaat biedt daarom een handig referentiekader.

Wij zijn trots op de resultaten van het onderzoek en willen alle geïnterviewden via deze weg hartelijk bedanken voor de lovende feedback.

Alle respondenten bevelen KSG van harte aan. Een van hen zet dit nog kracht bij door te stellen: “Zij denken echt mee bij wat de klant wil, ook al is de vraag nog niet helemaal helder. Samen met de klant bewandelen zij het onbekende pad om tot het juiste concept te komen. Zeker als je als organisatie veranderingsgezind bent, vind je in KSG een goede partner.

Enkele reacties uit het onderzoek geven een goed beeld waarom onze opdrachtgevers voor ons kiezen.

Betrokken bij onze klanten

“Hadden we dit maar eerder geweten”, zegt een van de respondenten. Een ander merkt op: “Het is altijd een combinatie tussen soft skills en hard skills, dus tussen vaardigheden en gedrag of houding. Onze deelnemers hebben er veel aan gehad. Zij voelen dat zij in hun kracht gezet zijn.”

Voldoende ruimte voor aanpassingen in het programma als de situatie daarom vraagt

Een opdrachtgever licht toe dat er geen sprake is geweest van een fijne start, omdat er veel weerstand in de groep was. “We hebben evaluatiemomenten ingebouwd. Later kwamen er meer positieve geluiden en kan ik stellen dat er sprake is geweest van een prettige samenwerking en van een enorme doorontwikkeling. Samen vieren we de mijlpalen”, zo zegt hij.

Inhoudelijke en didactische vaardigheden van de trainers

Over de kwaliteiten van de trainers spreekt men in termen van ‘deskundig’, ‘enthousiast’, ‘betrokken’ en ‘prettig in de omgang’, ‘benaderbaar’, en ‘open voor feedback.’ De trainers voelen goed aan wat er in de organisatie speelt. “Ze confronteren de deelnemers op een prettige manier, ze maken het hen niet makkelijk. Ze benoemen zaken eerlijk, zonder dat dit weerstand oproept”, aldus een zeer tevreden opdrachtgever.

Leerdoelen worden consequent behaald

De meeste geïnterviewden zijn zeker van mening dat hun doelen met de trainingen zijn behaald. “KSG houdt dat scherp in de gaten, ze hebben daar een goede signalering in,” aldus een van hen. “Deze training is aan zoveel mogelijk deelnemers aangeboden. Zij waren heel positief. Het neveneffect is dat zij elkaar beter hebben leren kennen en dat heeft geleid tot wederzijds begrip.”

Inschrijven? Neem contact op.

Nico Dondergoor

Trainer en Consultant

Tel: +31 (030) 6040100
Mail: info@ksgtrainersconsultants.nl