Femmegien Mente

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

Trainer/consultant

Ik typeer mijzelf als een verbindende, spontane en doelgerichte trainer, consultant en coach. Mijn achtergrond is fysiotherapeute. Een prachtig vak, maar na 15 jaar gooide ik het roer om. Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd op gedragsontwikkeling van mensen. Veranderen binnen organisaties is de constante factor en dit vraagt wendbaarheid en groei van mensen.  Mensen willen best ‘mee veranderen’, maar willen niet ‘veranderd worden’. 

 

“Ik heb mijzelf ontwikkeld op een manier die ik iedereen gun: gewoon doen waar je plezier in hebt, soms de spanning opzoeken, veel mensen ontmoeten, goed luisteren naar anderen en keuzes durven maken.”

 

In mijn trainingen en coachtrajecten maak ik gebruik van het gedachtegoed van transactionele analyse, systeemdenken, Insights en MBTI. Verder richt ik mij met name op thema’s als politiek bestuurlijke gevoeligheid, management ontwikkeling, opdrachtgeverschap en teamontwikkeling. De trajecten op deze thema’s ontstaan altijd vanuit een vraag vanuit een persoon, team of organisatie. De vormgeving vindt altijd gezamenlijk plaats met onze opdrachtgevers, zodat interventies goed aansluiten bij de actualiteit.

 

Waar ik heel blij van word is de commerciële kant van mijn werk. Een begin van een antwoord hebben op complexe vraagstukken en het ‘echte’ gesprek aangaan met klanten, waardoor klanten zich ondersteund voelen, blij zijn en hun doelen kunnen bereiken.

 

In mijn vrije tijd hou ik van golf en gezellig met het gezin samen zijn en lekker eten.

Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons:
+31 (030) 6040100
info@ksgtrainersconsultants.nl